به سايت موسسه آموزش عالي فرهمند لاريجان خوش آمديد ورود
صفحه اخبار

ثبت دو اختراع توسط دانشجوی موسسه فرهمند با همکاری واحد دانشجویی - فرهنگی

قائم مقام موسسه آموزش عالی فرهمند از ثبت دو اختراع گفت

به نقل از ابراهیمی معاونت آموزشی در راستای سیاست های وزارت علوم و با همکاری انجمن علمی موسسه ، اقدام به همکاری با دانشجویان مشتاق در زمینه های علمی و فناوری نموده و موفق به ثبت دو اختراع به شرح ذیل شده است.

1-      ساخت دستگاه ازون برای منازل مسکونی برای تصفیفه هوا و دستگاه ازون برای بیمارستان ها ، سالن های ورزشی ، مساجد ، ترمینال های مسافربری و... دستگاه ازون برای تصفیه فاضلای  ، کشتارگاههای صنعتی  ، استخرهای شنا و ... ساخت دستگاه ازون برای معالجه بیماریهای پوستی و درمان زخم بستر.

2-      ساخت ربات برای خط کشی روی اسفالت و ساخت روبات برای تمیز کردن شیشه های ساختمانهای بلند مرتبه ساخت روبات برای رنگ آمیزی خط تولید انواع ماشین های سواری

این اختراعات توسط آقای رضا مرتضائی دانشجوی این موسسه آموزش عالی و با همکاری انجمن علمی موسسه انجام پذیرفته است.

• نویسنده : مدیر سیستم
    • امتیاز :